pátek 27. května 2011

LAMA V4 - náš aktuální model týdne

Modelem týdne je tentokrát LAMA V4 - podívejte se na recenzi na stránkách našeho e-shopu, najdete tam nejen základní informace a specifikace, ale taky relaci z prvního letu, odkazy na zajímavé TIPy a dokonalý český návod na tento rc vrtulník. Do konce tohoto týdne můžete taký Lamu V4 ve kterémkoliv provedení koupit za zaručeně nejnižší cenu v ČR.
Koaxiální, čili dvourotorové RC vrtulníky pracují na principu dvou protiběžných rotorů. Jsou oprati klasickým jednorotorovým vrtulníkům mnohem stabilnější a snáze ovladatelné. U tříkrálových vrtulníků koaxiální konstrukce je pohyb vpřed a vzad realizován pomocí ocasního rotoru, který vrtulník naklání dopředu nebo dozadu. U čtyř kanálových koaxiálů je pohyb vpřed a vzad a naklápění řízeno změnou úhlu spodního páru listů pomocí serv. Koaxiální vrtulníky ale mají také své nevýhody. Je to třeba špatná schopnost létat za větru či nemožnost jakékoli akrobacie. Dvou rotorové vrtulníky jsou ideální pro první seznámení s RC modely či jako odreagování pro zkušenější modeláře. Jejich přednostmi jsou jednoduchá konstrukce, menší velikost, výborná ovladatelnost a nižší cena. 

1 komentář:

  1. Chci se s vámi všemi podělit o to, jak jsem dostal svou půjčku od pana benjamina, který mi pomohl s půjčkou ve výši 400 000,00 euro na zlepšení mého podnikání, když jsem požádal o půjčku, když se věci zhoršovaly v mém podnikání, bylo to snadné a rychlé pan benjamin mi bez prodlení poskytl půjčku. zde je pan benjamin email / whatsapp kontakt: +1 989-394-3740, 247officedept@gmail.com.

    OdpovědětVymazat